• Koskenkarintie 3, 37800 Akaa
  • Avoinna ma-pe 8:00-16:30

Meistä

Kun tehdään, niin tehdään kunnolla.

Akaan Autotyö Oy tarjoaa monipuoliset palvelut saman katon alta Akaan Toijalassa. Koulutettu henkilökuntamme pitää autostasi huolta ja tarjoaa sinulle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Olemme monimerkkikorjaamo ja kuulumme Autoasi sekä KL-ServicePartner korjaamoketjuihin.

Palveluihimme kuuluu muun muassa Henkilö- ja ”Transporter” kokoluokan pakettiautojen huollot sekä korjaukset, kolarikorjaukset, maalaukset, tuulilasien vaihdot ja korjaukset sekä ilmastointihuollot.

Meiltä löytyy myös useamman vuoden kokemus Premium ja luksus autojen huolloista muun muassa Porsche, Maserati, Lamborghini, Bentley, Ferrari sekä kalliimmat MB, BMW ja VAG ajoneuvot.

Tunnettu toimija:

Akaan Autotyö on perustettu vuonna 1982 alun perin vauriokorjauksiin ja maalauksiin erikoistuneena yrityksenä. Ajan kuluessa toimintaan lisättiin myös korjaamotoiminta. 90- luvun puoliväliin asti yritys toimi Metro-auton alaisuudessa Opelin merkkiliikkeenä, mutta EU säännösten tullessa mukaan ”virallinen” merkkiliikestatus jäi pois ja yritys jatkoi korjaustoimintaa täysin omana itsenään monimerkkikorjaamona, jollaisena on toiminut nyt useamman vuosikymmenen ajan.

Akaan Toijalassa sijaitsevassa huoltoliikkeessä tehdään päivittäin vakuutusyhtiöiden vauriokorjauksia sekä tuulilasin vaihtoja. Maalaamossa käyttämämme maalausmateriaalit ovat maailman isoimmalta maalivalmistaja PPG:ltä, minkä suomen maahantuojana toimii Cora Refinish Oy.

Ympäri mennään, yhteen tullaan:

Helmikuussa 2023 yritys vaihtoi omistajaa edellisten siirtyessä eläkkeelle. Yrityksen omistaa nykyisellään Petri Suhonen, joka kouluikäisenä on autoalansa aloittanut tässä kyseisessä yrityksessä työharjoittelujaksoilla.

Kipinä ruuvaamiseen on syttynyt jo 13 vuotiaana mopojen ja polkupyörien parissa ja se sama kipinä tuntuu palavan edelleen. Olen työskennellyt yhden vuosikymmenen verran varaosien parissa ja harrastustoiminnan kautta pitänyt mekaanista osaamista ja tietotaitoa yllä. Viimeisin työpaikka missä olin, oli suomen virallinen Ferrarin merkkiliike missä toimin varaosapäällikkönä sekä asentajana.

Yrityksen ostamisen jälkeen henkilökuntaa on palkattu lisää ja yritykselle on tehty suuri kasvojen kohotus!

Tervetuloa palveltavaksi!

Petri Suhonen

Yrittäjä

Erkko Visakivi

Huoltoneuvoja

Timo Kauppinen

Mekaanikko

Hannu Ylhäinen

Mekaanikko

Elina Parikka

Automaalari

Marko Suhonen

Automaalari
© 2023 Akaan Autotyö Oy